Fotoalbum

Alle kunne lide Emmy.

side 1.

side 2.

side1/2.

side 2/2.


Emmy blev den der levede længst af P-Jen og Maries 17 børn, hun døde d. 10-10-2010 efter lang tids sygdom, og blev 85 år.


Hun var den eneste af alle mine Onkler og Tanter på min fars side, som jeg fik kontakt med, for ca. 2 år siden. Hun kendte ikke til min eksistens og jeg ikke til hendes, men trods den korte tid nåede jeg at besøge hende flere gange og snakke i telefon og skrive breve, og jeg syntes at jeg kendte en lille smule til hende, men slet ikke nok, jeg ville godt have snakket meget mere med hende, men sådan skulle det altså ikke være. Hun har en stor del af æren for at oplysningerne om navnene på den øvrige del af familien er kommet på denne hjemmeside. Hun vil blive savnet.
 
Hun var meget glad for sin søn, sin Mor og Far og alle hendes søskende, som hun altid talte godt om. Hun var i det hele taget efter min mening et menneske som var glad for hele den store familie, hun kom fra, og hvor sammenhold var i højsædet, uanset at man havde sine egne og forskellige opfattelser af hvordan tingene skulle være, uvenskab var der meget lidt af, selvom der ikke var de store forhold, de trivedes godt omend de var mange børn.    

Hun var også meget engageret at sit arbejde med retarderede børn gennem det meste af sit liv, og syntes ikke at man behandlede dem godt, hun syntes at forholdene man bød dem ihvertfald ikke var noget menneske værdigt. 

Da jeg ikke nåede at lære hende bedre at kende, kan jeg kun skrive om min opfattelse af  "Faster Emmy", og den er at hun var et godt menneske.
  
***********************************************
OBS...

Hvis du har noget som du syntes skal indføjes/tillægges om Emmy så send mig en mail med det. Jeg kan af gode grunde ikke skrive ret meget, da jeg kun kendte hende i så kort tid. 

***********************************************

Længere nede på denne siden er der kopier af diverse udtalelser fra forskellige folk, som var i kontakt med hende. 


På de næste sider er der billeder fra hendes søn Jesper`s konfirmation og lydklip hvor hun selv fortæller om hvordan hendes liv har været/var.Klik for at forstørre billederne.


Opdateret 21-01-2011

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

søren nielsen | Svar 19.07.2013 22:37

Emmy og Gudrun elskede gule ærter og selv på varme sommerdage kunne man se dem i badedragt i haven på Pile Alle i Taastrup spise gule ærter.

Søren (Gudruns sø

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 12:20

Maj 2018 adopterer jeg Sissel Egeberg, 26.6.1996, afdøde forældre er Lene Egeberg og Jens Egeberg

...
I går | 12:17

Børn Carinn Norman Jensen, født 25.9.1977 i Slagelse
Britt Birk Sanroed, far Jørgen Birk Pedersen, 3.12.48 i kr. Sonnerup (ikke gift)

...
I går | 12:13

Blev gift 11.12.76 til Flemming Jensen, født 16.7.56, fra Slagelse
Gift 2. 2.9.1989 til Gert Vinther, 3.11.55, fra Vordingborg

...
I går | 12:07

Hej Lars er lige inde på siden her.. Jeg er konfirmeret september 1971 i Sct. Mikkels kirke i Slagelse.Navneforandring Sanroed, kun 1 d
Adopterer i maj 18 Rose

...
Du kan lide denne side