Nogle af de steder hvor de boede i København..........

Vi har været inde i byen for at prøve at finde de adresser familierne har boet på, rundt omkring i København. Man havde en tendens til bo tæt på hinanden, og nogle flyttede meget rundt ligesom for at finde det rigtige sted, men for nogle af dem lykkedes det bare ikke;om det økonomien eller andre forhold der gjorde sig gældende, er ikke til at vide. Mange har dog senere "forladt" byen igen,og tog udenbys igen, og de er spredt over det meste af Sjælland, men vi vil dog gøre et forsøg på at finde deres boliger og få taget nogle billeder.
 
 

Mange af de ejendomme/boliger de boede i dengang har skiftet udseende og flere af dem er i dag flot restaurerede til bedre standard og ser ganske nydelige ud; selvfølgelig har tiden ikke stået stille, selve udseendet er nok ikke helt det samme; om det er pænere må dog være en "smagssag". Mange er desuden forsvundet til fordel for nyt, og kun for nogle få har tiden "stået stille", de har næsten samme udseende som da de blev bygget. Vi har kun medtaget de adresser på ejendomme som man umiddelbart kan se passer sammenholdt med bl.a.

Folketællinger fra 1880-1930,og fra Politiets Registerblade,Kirkebøger og div. andre kilder
  

Vi har indtil videre fundet ca.250 som er sat ind her, i tilfældig rækkefølge, og når vi finder flere bliver de tilføjet efterhånden; målet er at få sat omkring 275 billeder ind, med lidt held.


Klik på billedet for at gøre det

Større.Billederne taget af os selv: Aug-Sep-Okt-Nov.  2011. og Juli 2012.


Opdateret 5-09-2012

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.05 | 10:13

Hej I følge Kirkebogen er der ingen bindestreg i navnet "Karl Erik Hyldequist Petersen", ændret til "Karl Erik Hyldequist" i 1963, i Vejle Amt. MVH Lars.

...
29.05 | 21:49

Karl-Erik Hyldequist .... ikke Karl Erik Hyldeqvist . Nogle af fars søskende staver navnet Hyldeqvist. Jeg kende ikke baggrunden. Venlig hilsen datteren

...
03.03 | 06:40

Johan Conrad Schiermacher er ikke født omkr. 1711 samtidig med sin far!!! Efter hvad jeg har fundet frem til skulle han være født omkr. 1746.

...
10.02 | 23:20

det billed du fik af søster Ketty er taget på hjørnet af farimagsgade hos Kehlet og har også et af os tre lilian dig og mig og har også fra hf ørsted.

...
Du kan lide denne side