Skriv i vores gæstebog !

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Du er måske selv en Schiermacher eller relateret slægtning, eller måske blot en der tilfældigt eller nysgerrigt kiggede forbi . Men uanset hvad, er du mere end velkommen til at skrive en hilsen i vores gæstebog, så kan andre osse se hvem der har kigget i den, og det kunne også være at der så kunne skabes en kontakt, så skriv et par linier. Vær forsigtig med at skrive din Adresse og Tlf. nr. det kan "misbruges", så brug hellere E-mailen, den vil blive besvaret ALTID. Klik på den blå bjælke, og skriv et par ord, om det er positivt eller negativt betyder mindre, bare det udtrykker det du mener. Har du noget andet og mere på hjerte, så brug mail-adressen som står nederst på siden: Du kan også, hvis du synes, indsætte et foto sammen med din hilsen. PS. Personer som er født senere end 1960 eller død senere end 1969 bliver indsat UDEN dato, vi følger Arkivloven. Med venlig hilsen: Familien Jensen. lars@schiermacker-jensen.dk eller gamle-jensen@mail.tele.dk Rettet 25-03-2012.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karina, d. 12-02-2009
HEj igen igen.
Flot, nu kan jeg se en ny kirke. -:)
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 10-02-2009
Hej Far.
Du mangler et billede af Helligkors Kirke i Kbh.
E-mail:
Skrevet af Jan Dyrberg Thrane, d. 07-02-2009
Hej med jer
Som I kan se hedder jeg Thrane, og vi er nogle stykker som arbejder meget seriøst med at lave en hjemmeside om Thranefamilien. Vi har en teori om at Thranerne i Danmark, på en eller anden måde er i familie med hinanden. Vil I have ulejlighed med at sende os de oplysninger som I har om de Thraner som er I jeres familie. På for hånd tak.

Med venlig hilsen

Jan Dyrberg Thrane
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Dorrit Møller, d. 06-02-2009
Hej - det er en smart billedbog, du har lavet.
Jeg var inde at se efter min anes søster Ane Elisabeth. Hvad mener du med Niels, som står efter hende ?? Hilsen Dorrit

Ane Elisabeth Møller. 1848 Niels
E-mail:
Skrevet af Mona Jensen, d. 02-02-2009
Hej Hr Jensen
Det er lige godt et godt stykke arbejde der er lagt i dine hjemmesider, håber at det lykkes det du havde tænkt dig.
Hej Mona.
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 26-12-2008
Ja, lige en hilsen for at se om det virker, men det ser fint ud far.
E-mail:

Nyeste kommentarer

25.04 | 23:55

Hej Mogens
Tak for din oplysning, jeg har skrevet den ind. Jeg har ikke beskæftiget meget med Jacobine, da der er så meget jeg ikke har helt styr på.

...
09.04 | 20:30

Jacobine Jacobsen blev viet til Christen Jensen Nielsen 23. september 1873 i Fredericia Skt. Michaelis, Elbo, Vejle (opslag 190).

...
28.08 | 13:29

Hej Bjørn Erik lever stadigvæk, så det nemmeste er at kontakte ham "brev eller telefon". Du kan finde ham ved at søge i google med navn og adresse. MVH Lars

...
26.08 | 23:03

Interesse omkr. Karen Marie Michaella Knudsen og en evt. adoptivsøn Erik Beicher Olsen. I øvrigt en flot hjemmeside. Mange venlige hilsener Bjørn Andersen

...