Skriv i vores gæstebog !

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Du er måske selv en Schiermacher eller relateret slægtning, eller måske blot en der tilfældigt eller nysgerrigt kiggede forbi . Men uanset hvad, er du mere end velkommen til at skrive en hilsen i vores gæstebog, så kan andre osse se hvem der har kigget i den, og det kunne også være at der så kunne skabes en kontakt, så skriv et par linier. Vær forsigtig med at skrive din Adresse og Tlf. nr. det kan "misbruges", så brug hellere E-mailen, den vil blive besvaret ALTID. Klik på den blå bjælke, og skriv et par ord, om det er positivt eller negativt betyder mindre, bare det udtrykker det du mener. Har du noget andet og mere på hjerte, så brug mail-adressen som står nederst på siden: Du kan også, hvis du synes, indsætte et foto sammen med din hilsen. PS. Personer som er født senere end 1960 eller død senere end 1969 bliver indsat UDEN dato, vi følger Arkivloven. Med venlig hilsen: Familien Jensen. lars@schiermacker-jensen.dk eller gamle-jensen@mail.tele.dk Rettet 25-03-2012.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Niels, d. 12-02-2010
Mig igen.Mente side 30....Hilsen Niels
E-mail:
Skrevet af Niels Nielsen, d. 12-02-2010
Hej Lars.billedet i de ukendte side 20 de to i midten er Moster Emmy og hendes søn Jesper. Hilsen Niels.
E-mail:
Skrevet af Lotte Anette Lindkvist Andersen, d. 12-02-2010
Ret
telse til birettelse til billedalbum


side 20 . Manden i midten er ikke Niels Georg ( Lisbets far) ,men onkel Jørgen ( gift med Oda)

side 22. Det er Niels Georg der sidder i midten
E-mail:
Skrevet af Lotte Anette Lindkvist Andersen, d. 12-02-2010
Oplysninger angående ukendte i billedalbum.
side 6 er det faster Gudrun og Ernst (gift med Karen).side 20 er det Jørgen (gift med Oda ).side 22 er det Niels Georg ( gift med Gyda ). side 24 er det Gudrun til venstre. side 26 er det Karen til venstre og side 28 Knud til højre ( gift med Olga)
Jeg er selv datter af Ove.
E-mail:
Skrevet af Bo Schiermacher, d. 11-02-2010
Hej jeg mente det var billeder af ukendte
E-mail:
Skrevet af Bo schiermacher, d. 11-02-2010
Hej, jeg har set i bogen og fundet ud at på side 10 at det er Åge gift med inge. side 12 er det Roald gift med Gurli, side 16 er damen til højre Gyda gift med Niels Georg,side 32 er det min mor Ady gift med Ove,side 34 damen til er højre er Anna gift med Johannes
E-mail:
Skrevet af Niels , d. 11-02-2010
Undskyld Lars.(skrev Jens)Kan godt huske din bror Hans..og ikke mindst Putte.Også da de boede på Skolevej.Vi kan snakke om en masse,men skriv til mig.PS Jeg har arbejdet sammen med din far på betonfabrikken i Sengeløse. Vi snakkes..Niels
E-mail:
Skrevet af Niels Henrik Jensen Nielsen, d. 11-02-2010
Hej Jens

Det er med stor overaskelse at jeg og min datter søgte på google på min mors efternavn, nemlig Gurli Schiermarcher-Jensen (datter af Ane Marie og Peter Jensen) Så nu kan du sætte ind at der er lokaliseret en mere af slægten. Jeg har en masse viden om de forskellig personer på "billeder af de ukendte" bla. min far Roald Nielsen på billedet med moster Bitten (sonja). Så du er meget velkommen til at kontakte mig.

Mvh Niels
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 05-01-2010
Ja så er der kommet lidt mere ind på min hjemmeside, så nu må du godt linke.
E-mail:
Skrevet af Yvonne Brigitte Hansen, d. 09-12-2009
Hej morbror Lars og kusine Karina, det var meget interesant at læse alt det i har fundet om din slægt Lars, jeg tænker også at finde det led jeg hører til :) Jeg kan se at i har links som måske kan gavne mig. Mange kærlige hilsner her fra det Jydske (Århus) jeg håber at i alle har det godt.
E-mail:
Skrevet af Karina , d. 30-10-2009
Har lokaliseret Christian Victor Rask Schønberg.
Han blir født d. 26/5-1855 i Munkebo sogn, Fyn
Han blir gift d. 6/4-1881 i Skt. Jakobs Kirke, Kbh.
Han dør d. 9/9-1940 i De Gamles By i Kbh. Og begraves på Vestre Kirkegård.
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 21-09-2009
Halløjsa. Endelig.
Jeg HAR fundet Viggo Kristian Schiermacher nu.
Han er født d. 20/3-1889 i Skt. Stefan sogn. Kirkebogen for 1886-1889. Opslag 176.
Viggo er i Niels/Hans' gren. Barn af Anders Jensen Sch. og Ane Sophie Petersen fra Korsør.
E-mail:
Skrevet af Thomas Schiermacher Jensen, d. 19-08-2009
Hej
Nå, ja. Rygterne løber hurtigt. Og fik at vide at "nogen" havde gjort sig ulejligheden at finde ud af, hvor vi egentlig kom fra. Vi har ellers altid hjemmefra hørt, at navnet kom fra kartoffel-tyskere eller i hvert tilfælde sydfra. Men, det viser i jo er anderledes. Min far var Niels Georg Schiermacher Jensen. Den yngste bror af de 18 søskende.
Ville bare lige gi´ mig til kende og rose det store arbejde.
Venlig hilsen

Thomas
E-mail:
Skrevet af Leon Jensen, d. 11-05-2009
Jeg blev ringet op af min moster Emmy, som havde fået et print af jeres hjemmeside. Hun vedlagde en note, som måske kan have interesse: "Kære Leon. Hermed 3anerne#. Nu har jeg læst det flwere gange, men kan ikke finde min farfar. Jeg ved han boede i Jørlunde, da jeg var omkring 9-10 år. Han hentede os i Klovtofte. Da han døde sagde min far, han ville skrive til sin søster Camilla, som var gift med en gårdejer i Bjerringbro. Mor var målløs og sagde at hun aldrig havde anet han havde en søster. Denne søster blev ligeså chokeret over at få brev fra ham. Hun havde eftersøgt ham både herhjemme og i Amerika gennem Frelsens Hær og Røde Lors, men ikke kunne finde ham. Hende fik vi besøg af i Høje Taastrup. Hende kan jeg heller ikke finde i slægtshistorien, men heller min farfar, da jeg heller ikke ved , hvad han hed. Måske er det mig, der ikke har ædt for mange æbler af Kundskabens Træ, så jeg ikke er i stand til at finde ud af det. Håber du kan. Kærlig hilsen Emmy.
Jeg hedder Leon, og er søn af Oda Lilly Jensen. I er velkommen til at kontakte mig. Jeg er lidt i tvivl om I ønsker oplysninger om os.
Til sidst stor ros til det store arbejde der er gjort.
Kærlig hilsen
Leon Jensen, Lindeengen 27, 2740 Skovlunde
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 11-04-2009
Halløjjj!
Peter Schiermacher i Vi efterlyser, den nederste altså, fra en gård i Hørup, er vist en Schumacher. Se selv eftr i FT 1860, opslag 34 i Slangerup.
E-mail:

Nyeste kommentarer

30.12 | 17:35

Sikke en flot hjemmeside og sikke et arbejde! Ich bin auch ein Shiermacher. I hvert fald var Ellen Kristine Irene Jensen min oldemor. Bedste hilsener Lars

...
06.05 | 08:24

For enden af vejen TH
boede jeg til jeg var 6 år ca.Sammen men min mor(Gurli),far(Roald) og søster(Rie) Det hvide hus først til højre er Smede Hans`s hus (gård

...
23.03 | 11:06

Min tip-tip-oldrfar hed hans Jørgen Speth gift med Birgitte Schønby. Jeg er sikker på, at han bliver født i København i 1795 og døbt i Frederiks Tyske Kirke, ??

...
22.01 | 13:33

Hej Dorrit.
Tak for din henvendelse, jeg har rettet teksten så den passer. Du er faktisk den eneste der har observeret fejlen. MVH Lars.

...